Social media

Facebook
Pinterest
Instagram

Agenda

COVID-update

Tijdens de workshops houden we vanzelfsprekend rekening met de COVID-voorschriften. We doen aan ‘outdoor cooking’ en werken in kleine groepen (max. 10 kinderen). Er is handgel aanwezig. De tafels worden vóór de workshop ontsmet. Ieder kind heeft eigen materiaal en kookt een eigen portie.

Is een workshop niet meer mogelijk of wenselijk door nieuwe maatregelen, dan wordt het inschrijvingsbedrag terugbetaald.

Zaterdag 8 mei (moederdagspecial) en 22 mei, van 14u30 en 16u30 – Flower power (Mekkerland, Mariakerke)

‘Flower power’ is een kookworkshop voor kinderen van 4 tot 9 jaar. We bereiden lekkernijen vol verse kruiden en bloemen.
Tijdens deze workshop doen we aan ‘outdoor cooking’ en werken onder een afdak, met zicht op de dieren van Mekkerland. Tussen het koken door kunnen de kinderen de dieren een bezoekje brengen.

Praktisch

  • Voor kinderen van 4 tot 9 jaar
  • Deelnemen aan de workshop kost € 22 voor een kind (inbegrepen: welkomsdrankje en uitgebreid vieruurtje) en € 7 voor een begeleider die mee kookt en -proeft.
  • Max. 10 deelnemers.
  • Begeleiders kunnen mee koken, de kinderen brengen en afhalen, vanop een afstand mee volgen of ondertussen genieten van een drankje op het terras van Mekkerland.
  • Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Stuur hiervoor een mailtje naar info@kookanje.be.
  • De workshop gaat door in Mekkerland, Zuidbroek 8, 9030 Gent

Groenten snijden


Kookanje is een UitPAS-partner

UiTPAS is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent. Kom je naar een workshop? Neem dan zeker je UiTPAS mee en spaar een punt!

Ben je inwoner van Gent, Destelbergen, Lochristi, Melle of Merelbeke en heb je recht op verhoogde tegemoetkoming, leefloon of schuldbemiddeling? Dan krijg je met je UiTPAS 80% korting op je inschrijving. Vermeld dit bij de inschrijving en geef je UiTPAS nummer door.