Social media

Facebook
Pinterest
Instagram

Open workshops

Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons aanbod.

Zaterdag 14 december (14u – 16u30) – Een theekransje in het museum

‘Een theekransje in het museum’ is een activiteit voor kinderen van 4 tot 9 jaar. We koken in een van de oudste keukens van Gent en bereiden lekkernijen voor een echte ‘afternoon tea’. Daarna gaan de kinderen, samen met een gids, op zoek naar het verhaal van thee aan de hand van bijzondere voorwerpen uit de collectie van Design Museum Gent. Ondertussen dekken we de tafels voor een sfeervolle ‘afternoon tea’ en theedegustatie met de thees van Mini Marie.

Praktisch

  • Voor kinderen van 4 tot 9 jaar
  • Deelnemen aan de workshop kost € 25 voor een kind (inbegrepen: museumbezoek, welkomsdrankje, ‘afternoon tea’ en kerstcadeautje). Begeleiders die ook koken, deelnemen aan de rondleiding en/of aanschuiven voor de ‘afternoon tea’ betalen € 7.
  • Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Stuur hiervoor een mailtje naar info@kookanje.be.
  • De workshop gaat door in Design Museum Gent, Jan Breydelstraat 5, Gent.

Gezinskorting

Kookanje voorziet een speciaal tarief voor kinderen uit grote of nieuw samengestelde gezinnen die samen deelnemen aan een workshop. Het derde kind betaalt de helft van het inschrijvingsbedrag, het vierde kind betaalt een vierde van het bedrag en de volgende kinderen kunnen gratis deelnemen.

Kookanje is een UitPAS-partner

UiTPAS Regio Gent is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent. Kom je naar een workshop? Neem dan zeker je UiTPAS mee en spaar een punt!

Ben je inwoner van Gent, Merelbeke of Destelbergen en heb je recht op verhoogde tegemoetkoming, leefloon of schuldbemiddeling? Dan krijg je met je UiTPAS 80% korting op je inschrijving. Vermeld dit bij de inschrijving en geef je UiTPAS nummer door.

De UiTPAS is een persoonlijke kaart! Wil je graag meer info over UiTPAS dan kan je hier terecht.