Agenda kinderkookworkshops

Kookanje-workshops zijn kleinschalig (max. 10 kinderen). Kinderen vanaf 3 jaar kunnen alleen of samen met een begeleider deelnemen. Ieder kind – hoe jong ook – kan op zijn of haar maat deelnemen.

Zo wordt het samen koken een fijn moment om te delen.

Vrijdag 9 december (16u30 – 18u) – Kinderkookworkshop ‘Winterdoosje vol lekkers’ (Deinze)

Op vrijdag 9 december kunnen kinderen van 4 tot 11 jaar deelnemen aan de kinderkookworkshop ‘Winterdoosje vol lekkers’ tijdens de Wintermarkt van De Wassende Maan.

De workshop begint sfeervol met het winters verhaal ‘Iets wat sneeuw heet’ van Yuval Zommer. Daarna is het bakken geblazen! We maken kruidige kerstkransjes die als decoratie kunnen worden opgehangen (in de kerstboom) en scones met appel. Klinken doen we met zelfgemaakte ‘Hartegloed’, een warm drankje op basis van appelsap en specerijen. Elk kind gaat achteraf naar huis met een winterdoosje vol lekkers.

Klik hier om in te schrijven.

UitPAS-partner

UiTPAS is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent en omgeving. Kom je naar een workshop? Neem dan zeker je UiTPAS mee en spaar een punt!

Ben je inwoner van Gent, Destelbergen, Lochristi, Melle of Merelbeke en heb je recht op verhoogde tegemoetkoming, leefloon of schuldbemiddeling? Dan krijg je met je UiTPAS 80% korting op je inschrijving. Vermeld dit bij de inschrijving en geef je UiTPAS nummer door.

AVS-reportage over Kookanje