Social media

Facebook
Pinterest
Instagram

DIY vrolijke eierwarmers

DIY vrolijke eierwarmers

Deze vrolijke eierwarmers maken je paasontbijt beslist compleet!

Wat heb je nodig?

  • patroon (zie ‘downloaden’)
  • vilt
  • dikke naald en borduurgaren (of naaimachine)
  • restjes vilt, stukjes stof, pomponnetjes …
  • permanente stift
  • schaar
  • wiebeloogjes
  • knutsellijm

Zo maak je het!

  • Knip de twee vormen (zie patroon) uit vilt. Voor het konijn heb je een keer 1 en een keer 2 nodig.  Voor een kip of een kuiken hebt je 2 keer 2 nodig. Naai de vormen met borduurgaren en een dikke naald aan elkaar. De onderkant moet open blijven om de eierwarmer over een ei te kunnen schuiven.  Kinderen vanaf 7 jaar kunnen dit beslist al zelf. Je kan hiervoor ook een naaimachine gebruiken.
  • Versier de eierwarmers met stukjes vilt, pomponnetjes en wiebeloogjes … Geef je konijn zeker een schattig staartje! Kleef de versiering vast met knutsellijm en werk eventueel af met permanente stift.

En kook dan een eitje, zet het in een eierdopje en schuif je eierwarmer over het ei!

Please follow and like us:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.