Social media

Facebook
Pinterest
Instagram

Reserveer nu je KookanjeKookKit voor de vakantie!

Reserveer nu je KookanjeKookKit voor de vakantie!

Dit jaar zal de zomervakantie er een stuk anders uitzien. We zullen ongetwijfeld meer tijd thuis doorbrengen. Kookanje werkte daarom de ‘KookanjeKotKit’ uit om samen te kokerellen met kinderen. Een leuk cadeau voor je (klein)kinderen, mete- of petekindjes, neefjes of nichtjes … 

In de ‘KookanjeKookKit’ zit een kilo ambachtelijk gemalen meel, een zakje met een middeleeuwse kruidenmix, een retro keukenhanddoek, enkele builtjes thee, een ijstheebeker, cupcakevormpjes, een zakje zonnebloemzaadjes, postkaartjes en zes fiches met recepten en doe-opdrachten.


Goed voor minstens zes fijne middagen in en rond je huis!

Klik hier voor meer info.

Please follow and like us:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.