Workshops

Woensdag 13 november 2017: Winterwarm – Een kookworkshop voor kinderen

‘Winterwarm’ is een gezellige kookworkshop voor kinderen van 3 tot 9 jaar. We kijken al vooruit naar Kerstmis en maken kerstversiering uit zoutdeeg, winterse lekkernijen en warmen ons op met glühwein (vanzelfsprekend alcoholvrij). We koken samen. Terwijl alles in de oven staat, is het tijd voor een kerstverhaal. Daarna dekken we de tafel en proeven we van al het lekkers.
(Groot)ouders, begeleiders, meters en peters … kunnen meekoken, op de achtergrond volgen of de kinderen brengen en ophalen.

Praktisch
– Voor kinderen van 3 tot 9 jaar
– Deelnemen kost € 15 per kind (inbegepen: receptenfiche, drankjes en vieruurtje)
– Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Het aantal plaatsen is beperkt. Stuur een mailtje naar info@kookanje.be. De inschrijving is definitief na overschijven van € 15 per kind op het rekeningnummer BE83 9531 3900 5615 met vermelding ‘naam kind + winterwarm op 13/12/217’.
– De workshop gaat door ‘In de keuken’ op de zesde verdieping ‘In de keuken’ van NEST

– Volg het evenement op Facebook

Workshops op maat

Kookanje verzorgt graag een kookworkshop voor een speciale gelegenheid, een feestje … voor kinderen van 4 tot 9 jaar. We maken er graag iets unieks van door in te spelen op jouw wensen en het verhaal van de plaats waar we te gast zijn. Kookanje werkt vaak met seizoensgebonden producten. Hierdoor variëren ook de gerechten die we bereiden doorheen het jaar.

Het concept van een workshop is eenvoudig. Eerst kruipen we ‘in een hoekje met een boekje’ om in de sfeer te komen. Daarna gaan we aan de slag. Vervolgens dekken we de tafel en proeven we van het lekkers. Ieder kind krijgt een receptenfiche mee, zodat je thuis alles nog eens kunt maken.

Kookanje komt ter plaatse. Zorg, afhankelijk van de grootte van de groep, voor minstens een volwassene die de kinderen begeleidt. We zorgen vooraf voor een lijstje met alle te voorzien materiaal.

Neem vrijblijvend contact op door een mailtje te sturen naar info@kookanje.be voor vragen rond kostprijs, data …

Tijdens half februari en eind oktober 2018 geef ik geen workshops. In het voorjaar krijg ik immers een derde kindje. Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen om al workshops in het najaar (of verder vooruit) te plannen.

kookworkshop2 07

 

workshop sfeer

Referenties