Chocolade na Pasen

Zijn je kinderen de afgelopen weken ook zo lief geweest? Dan heeft de Paashaas (of volgens Laura ‘het Paaskonijn’) ze waarschijnlijk ook beloond met bergen chocolade.

Enkele ideeën om de chocolade voor het einde van de paasvakantie uit de keukenkasten te krijgen.

  • Verander druiven in druiveneitjes – een recept van Gezonde drukte
  • Zet chocoladefondue met aardbeien, marshmellows, koekjes … op het menu.

Tip

Chocolade smelt je door een warm waterbad te maken met twee in elkaar passende kommen. Vul de onderste kom met kokend water en leg chocoladestukjes in de bovenste kom. Laat de chocolade al roerend smelten.

Nog gemakkelijker is heel kleine stukjes chocolade smelten door deze gedurende 30 seconden in een kommetje in de microgolfoven te zetten. Roer dan even. Herhaal tot de chocolade helemaal gesmolten is.

 

Please follow and like us:

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.